Politiske projekter

Uddannelse er vejen frem

ALLE UNGE I 25-ÅRS ALDEREN SKAL HAVE EN UDDANNELSE ELLER FAST TILKNYTNING TIL ARBEJDSMARKEDET

Et politisk debatoplæg om fremtidsplan for unge i alderen 18 - 30 år

Arbejdsmarkedsanalysen peger ofte på en positiv sammenhæng mellem højkonjunktur og faldende ledighed blandt unge. Noget tyder dog på, at høj ledighed blandt unge har bidt sig fast, selvom der opleves højkonjunktur i samfundet.

I Assens Kommune har vi for mange unge i alderen 18 - 30, som hverken er i job eller under uddannelse, selvom der er økonomisk opsving. I Socialdemokratiet synes vi, at unges udfordringer og fremtid skal tages mere alvorligt.

Derfor lancerer vi dette politisk oplæg, der skal sætte fokus på udfordringer og mulige løsninger til gavn for unge og for kommunen.
’Uddannelse er vejen frem’ er et debatoplæg, der stiller de essentielle spørgsmål, om hvordan vi styrker livskvalitet og rammerne for unges udvikling.

Debatoplægget, som sætter fokus på unges vilkår i Assens Kommune, handler også om, hvordan vi skal prioritere og investere i kommunens fremtid.

Med debatoplægget ønsker vi at igangsætte en dialog mellem alle de forskellige parter, der arbejder med unge eller har interesse for området. Det er også vigtigt at involvere og motivere unge i debatten.

Vi ser frem til en konstruktiv og frugtbar dialog, der forhåbentligt kaster lys på mulige løsninger, giver inspiration og motivation til et ekstraordinært fokus i kommunen, i virksomheder og i lokalområder.

Læs mere om det politiske debatoplæg ved at klikke på billedet.